Sběr velkoobjemového odpadu – jaro 2010

Městský úřad Dolní Bousov dává šanci všem lidem, kteří nechtějí jezdit do sběrného dvora (nebo by odpad dokonce klidně pohodili někde v příkopě) a provede letošní jarní sběr velkoobjemového odpadu. Samotný sběr proběhne v sobotu 22. května 2010 ambulantním způsobem a vše je bezplatné.

Podrobný rozpis průběhu sběru velkoobjemového odpadu:

Dolní Bousov – kontejner o objemu 30 m3 bude přistaven na parkovišti v Zahradní ulici od 7 do 12 hodin. V této době mohou všichni občané odpad odložit do kontejneru. V zájmu co nejlepšího využití kapacity kontejneru budou nakládku řídit pracovníci městského úřadu.

Další místní části – kontejner o objemu 30 m3 provede ambulantní sběr podle následujícího harmonogramu:

  • Střehom 7:30 – 7:50
  • Ošťovice 8:00 – 8:20
  • Horní Bousov 8:30 – 9:00
  • Bechov 9:15 – 9:50
  • Svobodín 10:00 – 10:30
  • Vlčí Pole 10:45 – 11:15

Do kontejnerů mohou být odkládány odpady, které se svým objemem nevejdou do popelnic. Nelze odkládat nebezpečné odpady, jejichž letošní svoz proběhl nedávno. Nakládku budou řídit pracovníci městského úřadu. Sběrná místa jsou shodná s místy kde se provádí sběr nebezpečných odpadů, pouze v Horním Bousově bude kontejner přistaven u hasičské zbrojnice! Městský úřad žádá občany, aby v zájmu plynulosti celé akce dodrželi stanovené časy a aby odpad neodkládali před příjezdem ani po odjezdu kontejneru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *