Jedna paní povídala aneb vražda v Dolním Bousově

Počátkem října se v Dolním Bousově a jeho přilehlém okolí téměř o ničem jiném nemluvilo. O víkendu měl neznámý muž v osamělé chatce na okraji města zavraždit mladou dívku, jednu její kamarádku znásilnit a druhé se údajně podařilo z místa násilného činu utéct. O pár dní později se však ukázalo, že šlo jenom o vyvolanou fámu, která vznikla kvůli neobvykle velkému výskytu policistů během jiné policejní akce. A někdo s opravdu velkou fantazií si celou historku patrně zcela vymyslel.

O obětech údajné vraždy nikdo nic přesného nevěděl, ale údajně mělo jít o dívky z Prahy, které přijely na chatu a mrtvou našli až rodiče, když se jedna z nich nevrátila domů. Druhá verze pak byla, že jedna z nich utekla z léčebny. Hlavní důvod proč se tato fáma ujala byla patrně jiná policejní akce v této lokalitě, o které sice policie nechce poskytnout podrobnější informace, ale o běžnou hlídkovou činnost asi nešlo. A protože se v Dolním Bousově objevilo mnoho policistů, tak obyvatelé předpokládali, že to je právě kvůli tajemné vraždě.

Fáma se během několika dní rozšířila v celém okolí Dolního Bousova, takže se o ni začal zajímat i ředitel základní školy a na policii se poté obrátil i starosta města Josef Vynikal, který posléze potvrdil, že ve městě není vyšetřována žádná vražda ani znásilnění. Takže poté co Dolní Bousov zažil týden mnoha diskuzí o hrozné kriminalitě se mohou lidé konečně uklidnit.

Oficiálně fámu potvrdil i tiskový mluvčí Policie ČR Ladislav Mareš (video). Pokud víte o této události nějaké podrobnosti, neváhejte nám je sdělit v komentářích…

Zdroj: MB-NOVINY.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *