Noční požár rodinného domu v Obrubech

Kolem čtvrt na tři v noci z pátku na sobotu začaly ze střechy rodinného domku v Obrubech šlehat vysoké plameny. V domě v té době byli čtyři lidé, z toho 3 dospělí a jedno dítě. Nejpravděpodobnější příčinou podobných požárů je obvykle závada na elektroinstalaci.

Majitel domku naštěstí zrovna sledoval noční hokejový přenos, takže když si všiml podivných zvuků, tak požár včas objevil a rodina stihla utéct, takže nebyl při požáru nikdo raněn. Hasiče se snažili přivolat i sousedé, protože v ulici kde hořelo jsou domy velmi blízko u sebe a byly také vážně ohroženy. Majitelé původní starý dům již několik let rekonstruovali a měli už téměř dokončenou novou střechu. Rekonstrukce byla financována hypotékou, takže byl dům alespoň pojištěný, ale shořely v něm bohužel všechny ostatní věci. Celá rodina tak bude muset provizorně bydlet v malé nezateplené chatce.

U požáru v Obrubech zasahovaly čtyři jednotky hasičů. Kromě mladoboleslavských také hasiči z Kněžmosta, Dolního Bousova a místní jednotka dobrovolných hasičů z Obrub. Prohlédnout si můžete videozáznam ze zásahu hasičů.

Zdroj: MB-NOVINY.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *