Mikulášská nadílka v Dolním Bousově (2009)

I do Dolního Bousova letos opět zavítá Mikuláš. Mikulášská nadílka je nedílnou součástí předvánočního času v Dolním Bousově. Letošní Mikulášskou nadílku pořádají Město Dolní Bousov a Dobrovolné sdružení občanů Dolního Bousova a bude probíhat 5. prosince 2009 od 15 hodin na náměstí v Dolním Bousově. Hostem Mikulášské nadílky bude Jaroslav Uhlíř. Takže si nezapomeňte dobrou náladu, teplé oblečení a zvonky nebo rolničky. Děti do 15 let mají vstup zdarma, ostatní pak zaplatí 60 Kč.

A jaký je konkrétní program, který bude moderovat Luboš Dvořák? Na náměstí nejprve zazní Mikulášská fanfára, poté vystoupí Pěvecký sbor ZŠ Dolního Bousova, následovat bude koncert Jaroslava Uhlíře a rozličné soutěže pro děti. Velmi očekávaný bude však hlavně příjezd samotného Mikuláše a rozdávání dárků. Celou akci pak zakončí slavnostní ohňostroj.

V budově školy bude mezitím probíhat Vánoční výstava prací žáků ZŠ Dolní Bousov a v Infocentru (knihovna) se uskuteční Prodejní výstava prací studentů Zahradnické školy Kopidlno. Chybět nebude ani občerstvení ve stáncích na náměstí.

Důležité upozornění pro rodiče: Pokud chcete, aby vaše dítě bylo obdarováno Mikulášem, předejte váš dárek opatřený jmenovkou do prodejny p. Borovičky nejpozději do 4. prosince 2009. Případně lze u p. Borovičky (telefon 326 396 340) objednat i zhotovení dárkového balíčku pro vaše dítě.

Mikulášská nadílka (Dolní Bousov, 2009)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *