Dolní Bousov a Sobotka oslaví Dětský den

Nejdříve si mohou děti užít v Sobotce. Mateřské centrum Ťapík, MKS Sobotka a TJ Sokol Sobotka pořádají Dětský den v neděli 6. června od 15 hodin na hřišti za Sokolovnou v Sobotce. A na jaký program se děti mohou těšit?

Kromě mnoha soutěží budou na hřišti i dětské dílny pro kluky a holky (malování originálních hrnečků, tisk na donesená trička, výroba dřevěných hraček), představí se sobotecké mažoretky, uvidíte ukázky cvičení dětských hasičů a vystoupení cvičených psů a děti budou moci vyzkoušet provazovou a lanovou dráhu.

Občerstvení pro děti i rodiče bude zajištěno (nealko, pivo, víno, káva, čaj), můžete si opéct i něco na ohni (špekáčky pro děti zdarma). V případě nepříznivého počasí proběhne akce v Sokolovně.

Dětský den v Sobotce sponzorují místní obchodníci: Potraviny u Baudysů, Potraviny Alena Houžvičková, Maso – uzeniny Josef Dvořák, Ovoce zelenina, Květiny a papírnictví Betty, Cukrárna Stáza (Staškovi), Knihkupectví Tomíčková, Stihl – Petr Hudec, Truhlářství Dajč, Pohostinství – Lukáš Havránek, Minimarket Pajkrt, Horolezecká stěna Sobotka.

Téměř dva týdny po oficiálním Dětském dnu (1. června 2010) proběhne akce pro děti i v Dolním Bousově. Město Dolní Bousov a Infocentrum Dolní Bousov uspořádají v sobotu 12. června 2010 od 15 hodin Dětský den v Bousově. Na fotbalovém hřišti si užijete soutěží, hudby, zábavy, občerstvení  a nebude chybět ani táborák.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *