Kurz tanečních v Dolním Bousově (podzim 2009)

Zájemci o Kurz tanečních v Dolním Bousově se mohou přihlásit v sobotu 29.8.2009 od 12:30 v dolnobousovské sokolovně. Podrobnosti vám podá přímo taneční mistr pan Fišer na telefonním čísle 774 329 329.

Letos byl také pro malý zájem zrušen Kurz tance a společenské výchovy v Sobotce:

Městské kulturní středisko (MKS) Sobotka oznamuje, že se v letošním roce bohužel nebude konat Kurz tance a společenské výchovy. Důvodem je malý zájem – pouze 30 přihlášených, oproti loňským 60 a pořádání tanečních v Dolním Bousově. Pro MKS Sobotka není finančně únosné pořádat taneční s polovičními příjmy za kurzovné, vstupné a gardenk, ale s plnými výdaji za vytápění a pronájem sokolovny. MKS Sobotka rovněž zvažovalo přesun tanečních do sálu hotelu Český ráj v Libošovicích, ale s tímto řešením více jak třetina přihlášených nesouhlasila.

Jediným rozumným řešením proto zůstává odložení tanečních na příští rok, kdy by letošní zájemce mohli doplnit ti budoucí. Je tedy dost možné, že se v budoucnu taneční budou pořádat jednou za dva roky, ale to samozřejmě ukáže až čas. Každopádně se všem již přihlášeným moc omlouváme a doufáme, že to příští rok dopadne co nejlépe. Pro další informace nebo vysvětlení prosím pište na mks@sobotka.cz, nebo volejte na telefonní číslo 493 571 618.

Kurzovné vracíme v kanceláři MKS od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin.

Za MKS Sobotka

Jan Janatka

Zdroj: MKS Sobotka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *